Sisteme climă / Aer condiţionat

Asigurăm servicii ce acoperă întreaga gamă de reparații, la un nivel ridicat! Ne recomandă experiența în domeniu, calitatea serviciilor și satisfacția clienților!

Ce oferim?

  • Încărcare freon – instalații aer condiționat
  • Verificare instalații aer condiționat
  • Încărcare soluție fluorescentă
  • Diagnoză instalații de climatizare

Dacă aveți întrebări referitoare la cele prezentate mai sus, vă rugăm să ne contactați folosind formularul din pagina Contact şi vă răspundem în cel mai scurt timp posibil. Garantăm răspuns în maxim 24 ore de la solicitare!

Pregătiți pentru sezonul cald sau rece!

Indiferent de anotimp, climatizarea asigură un confort sporit ocupanților autoturismului, prin filtrarea particulelor de praf și polen. Sistemele de climatizare auto pot crea, însă, și probleme de sănătate dacă nu sunt întreținute corespunzător. Fluctuațiile de temperatură la nivelul evaporatorului și canalelor de ventilație pot duce la acumularea de umiditate, ceea ce creează un mediu propice dezvoltării bacteriilor, mucegaiurilor și a altor microorganisme.

Pentru o funcționare optimă a sistemelor este însă nevoie de o vizită la un service auto. În cazul în care sistemul de climatizare / aer condiționat este utilizat pe toată perioada anului, specialiștii recomandă verificarea și efectuarea lucrărilor de întreținere ale acestuia cel puțin o dată la 12 de luni.

Când verificăm climatizarea?

Revizia sistemului de aer condiționat trebuie efectuată periodic, la o distanță nu mai mare de doi ani. La fiecare 20.000 de km parcurși, sau o dată la cel mult 12 luni, filtrul compartimentului pasagerilor trebuie înlocuit. Uscătorul se substituie la fiecare patru ani, sau după 70.000 de km parcurși. La capătul a 100.000 de km contorizați, specialiștii recomandă ajustarea nivelului uleiului din compresor.

Inventive Auto vine în sprijinul dumneavoastră oferindu-vă servicii de diagnoză / verificare a instalațiilor de aer condiționat și a instalațiilor de climatizare, precum și lucrări de întreținere ale acestora.

Pentru confortul clienților noștri!

 

SERVICE AUTO AUTORIZAT MULTIMARCĂ

Recenzii
Aprecieri
Rating
5 based on 6 votes
Categorie
Servicii InventiveAuto
Be inventive ... trust Inventive Auto ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone