Misiune / Viziune / Valori

MISIUNE

misiune

Misiunea INVENTIVE AUTO SERVICES SRL este de a oferi servicii de calitate și răspunsuri prompte la toate problemele legate de întreținerea și reparația autovehiculelor pentru confortul și siguranța clienților noștri.

Apreciem calitatea serviciilor la standarde ridicate, menite să simplifice procesul de întreținere al autovehiculelor încă din momentul achiziționării lor. Mizăm pe parteneriate pe termen lung iar încrederea clienților noștri ne propulsează în clasamentul liderilor pe piața de profil.

VIZIUNE

Viziunea INVENTIVE AUTO SERVICES SRL este de a deveni cei mai de încredere parteneri ai dumneavoastră, prin gama de servicii inovatoare oferite!

Ne dorim sa creăm cadrul ideal în care fiecare posesor sau conducător auto nu îşi face griji legate de autoturism! Ne ocupăm noi de tot ceea ce presupune timp alocat și mijloace de rezolvare a oricărei situații neprevăzute sau pur și simplu neștiute încă pentru dumneavoastră!

VALORI

Responsabilitate

Promptitudine

Corectitudine

Transparenţă

 

 

MISIUNE  ¦  VIZIUNE  ¦  VALORI

Recenzii
Aprecieri
Rating
5 based on 1 votes
Categorie
Servicii InventiveAuto
Be inventive ... trust Inventive Auto ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone