Indicatori de Performanță

indicator main

Pentru o îmbunătățire continuă a serviciilor oferite, acordăm o atenție sporită procesului de evaluare și analizare a rezultatelor activității prestate. O parte importantă în acest proces este găsirea unor instrumente de măsurare specifice pentru a determina care abordări funcționează și care nu, în business-ul de profil.

Alegerea acestor indicatori de performanță nu are drept scop o adunare de date, informații sau cifre, ci o îmbunătățire continuă a activității. Selectarea acestora este direct legată de  Client şi reflectă impactul direct al serviciilor noastre asupra satisfacției sale. Indicatorii preliminari de performanță INVENTIVE, deși au un caracter limitativ, vor permite realizarea unei baze complete de date – oglindă a calității și motor pentru extinderea serviciilor oferite.

Cum se realizează acest lucru?

INVENTIVE AUTO SERVICES SRL ia în considerare analiza formularelor de feedback, puse la dispoziția Clientului raportat la numărul total de clienți într-o perioadă determinată. Formularele de feedback sunt standardizate, conțin un număr de 5 întrebări și o secțiune sugestii/reclamații. Sunt anonime și nu sunt obligatorii.

Pe baza rezultatelor obținute și în vederea realizării totale a obiectivelor de atins, s-au stabilit trei Indicatori de Performanță, după cum urmează:

  1. Încredere
  2. Promptitudine/Timp reacție
  3. Transparență

Fiecare indicator reprezintă un prețios vot din partea Clientului prin care se urmărește îmbunătățirea serviciilor oferite din această perspectivă.

 

ÎNCREDERE ¦ PROMPTITUDINE ¦ TRANSPARENȚĂ

 

 

Recenzii
Aprecieri
Rating
5 based on 2 votes
Categorie
Servicii InventiveAuto
Be inventive ... trust Inventive Auto ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone