De Ce Inventive Auto Services?

avantaje 1

Clienţii noştri ne aleg pentru ceea ce facem și cum facem! Considerăm că suntem răspunzători pentru lucrările efectuate şi ne asumăm în totalitate deciziile cu privire la soluţiile tehnice oferite. De aceea, avem grijă ca diagnosticarea problemei sa fie făcută de experţi tehnici cu experienţă, pentru a fi siguri de reuşită!

Avantaje:

  • Calitate şi încredere! Peste 15 ani de experienţă pe profil a fiecărui membru al echipei. Recomandările serviciilor prestate sunt recunoscute la nivel național!
  • Timp scurt de reacţie! Dăm curs solicitărilor imediat ce le primim. Programăm şi eficientizăm la maximum timpul necesar fiecărui caz în parte, pentru a nu avea surprize de nerespectare a obligaţiilor asumate.
  • O ofertă detaliată de servicii! Garantăm transparența punând la dispoziție timpii de manoperă ai producătorilor, cât și un preț corect la piesele de schimb.
  • Service auto modern! Spaţiul de lucru destinat funcţionării service-ului auto este dotat cu echipamente moderne şi de calitate. Respectăm în totalitate cerinţele pieţei auto şi ne supunem avizelor şi autorizaţiilor necesare funcţionării service-ului, în conformitate cu legislația în vigoare.
  • Control total Inventive Auto! Din momentul în care suntem contactaţi, controlăm în întregime procesul şi asigurăm calitatea serviciilor asumate.

 

 

 

15 ANI EXPERIENȚĂ    ¦   SERVICE AUTO MODERN

30.780 ORE PRACTICĂ EFECTIVĂ

 

Recenzii
Aprecieri
Rating
5 based on 5 votes
Categorie
Servicii InventiveAuto
Be inventive ... trust Inventive Auto ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone