Cine Suntem? Echipa?

despre noi

Inventive Auto Services se doreşte a fi un concept nou, revoluţionar, pe piaţa auto din România, prin îmbinarea serviciilor de calitate oferite în întreţinerea şi reparaţia autovehiculelor, dispunerea de echipamente de ultimă generaţie şi echipa de profesionişti cu reală experienţă în soluţionarea problemelor auto.

Sloganul nostru “Avem grijă de maşina ta! Nu trebuie sa o mai faci tu de acum înainte!” sintetizează patru elemente fundamentale: Profesionalism, Încredere, Siguranţă şi Transparenţă.

  • Profesionalism – pentru că răspundem cu promptitudine solicitărilor clienţilor noştri prin soluţii de calitate şi avantajoase în acelaşi timp. Venim în întâmpinarea nevoilor de rezolvare a problemelor specifice automobilelor, fie ele de moment sau de perspectivă (pe termen lung), prin programe atent concepute să satisfacă cerinţele actuale ale pieţei în industria auto la standarde ridicate.
  • Încredere – pentru că transformăm procesul de întreţinere şi reparaţie a autovehiculelor în realitatea a trei paşi esenţiali: maşina este reparată, preţul a fost corect, clientul este mulţumit! Prin grija pe care o acordăm detaliilor, asigurăm excluderea piedicilor de orice natură în îndeplinirea obiectivelor principale stabilite.
  • Siguranţă – pentru că ne recomandă peste 15 ani de experienţă profesională pentru fiecare membru al echipei. Expertiza în domeniu şi atenţia sporită acordată fiecărui caz în parte îşi pun amprenta pe calitatea de top a serviciilor oferite.
  • Transparenţă – pentru că totul este la vedere! Prin devize iniţiale corect realizate, fie ele estimative, nu există alte costuri suplimentare ulterioare. Clientul nostru ştie în fiecare moment care este stadiul lucrărilor de reparaţie prin  posibilităţi de vizualizare în timp real – aplicaţii online. Personalul service-lui este în permanentă legătură cu posesorul automobilului pentru asistenţă tehnică şi informare.

Echipa Inventive Auto Services vine cu un cumul de experiență de peste 15 ani individual, având în portofoliul profesional atât brand-uri premium cât și middle class, referitor strict la autovehiculele trecute prin mâna noastră. Numeroasele cursuri de formare efectuate, pe de o parte în plan tehnic – comercial, și pe de alta, în plan teoretic, își găsesc răspunsul în peste 30.780  ore de practică efectivă. Experiența acumulată o putem pune în valoare pe toate tipurile de module asociate întregii game de autoturisme. Garantăm profesionalism și pasiune!

15 ANI EXPERIENȚĂ    ¦   SERVICE AUTO MODERN

30.780 ORE PRACTICĂ EFECTIVĂ

 

Recenzii
Aprecieri
Rating
5 based on 7 votes
Categorie
Servicii InventiveAuto
Be inventive ... trust Inventive Auto ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone