Activitate Iunie 14 – 3

Un alt fel de activitate în service…INVENTIVE AUTO Office

 

Calitatea excepțională a serviciilor oferite și atitudinea proactivă bazată pe inovare și adaptare reprezintă repere fundamentale, în viziunea INVENTIVE, pentru atingerea obiectivelor stabilite.
Imaginea INVENTIVE – oglindă a calității și motor pentru extinderea serviciilor oferite!

Cine suntem şi ce dorim ….

Am amintit în repetate rânduri: activitate atelier auto… Postările de până acum reflectă o parte din lucrările INVENTIVE AUTO. Cu siguranţă, clienţii noştri sunt mulţumiţi, dovadă stă faptul că apelează cu încredere, de fiecare dată, la serviciile prestate de către experţii noştri.

Două avantaje de menţionat sunt calitatea superioară a pieselor de schimb utilizate şi manopera la preţuri avantajoase. Atelierul auto este autorizat R.A.R., acest lucru demonstrând că nivelul de dotare cu echipamente se ridică la standardele impuse de autorităţi. Un alt avantaj il constituie expertiza în domeniu a fiecărui membru al echipei! Ne mândrim cu acest lucru şi promitem acelaşi profesionalism!

Servicii de top pentru o imagine de top! Punem accent pe imaginea creată pentru că ne respectăm clienţii, ne respectăm pe noi!

Suntem o echipă de profesionişti pregătită să ofere consultanţă si sprijin real în soluţionarea oricărei situaţii!
#inventive  #serviceauto  #imagine

 

LOGO 1

 

 

Breviar
Numele articolului
Imagine
Autor
Descriere
Servicii de top pentru o imagine de top! Punem accent pe imaginea creată pentru că ne respectăm clienţii, ne respectăm pe noi!
Be inventive ... trust Inventive Auto ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone